BATMAN / MERKEZ - Abdulcelil Candan İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

Müdür yardımcımız Şehmus KAYA tarafından okulumuzun öğretmenlerine Sorumluluk, Liderlik ve Değerler Eğitimi Semineri konulu seminer verilmiştir.

Ock

Okulumuzda bulunan tüm öğretmenlerimiz geçtiğimiz dönemi değerlendirmek ve okul sorunlarıı tartışmak için toplanmıştır. Yapılan toplantıda sorunlara getirilen çözüm önerileri değerlendirilmiş

ve uygun bulunan çözümler kabul edilmiştir.

Ock

Öğretmenlerimizin ve koçluk öğrencilerimizin katılımıyla piknik etkinliği düzenlenmişti. Piknik etkiliğinden sonra öğrencilere motivasyon verici ve yol gösterici konuşmalar yapılmıştır.

Ock

Okulumuzda haftasonları olmak üzre satranç kursu verilmeye başlamıştır. Öğrencilerimiz ilgili olanlar katılım sağlamıştır.

Ara

29.12.2022 tarihinde okulumuzda tüm sınıf düzeylerinde Türkiye geneli deneme sınavı uygulanmıştır.