BATMAN / MERKEZ - Abdulcelil Candan İmam Hatip Ortaokulu

Ara

Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Yunus Gönül tarafından velilerimize aile okulu sunumu yapılmıştır.

Ara

Okulumuz öğrencileri tarafından yapılan İngilizce canlı resimleri İngilizce öğretmenimiz Özge Öncel tarafından koridorda yer alan panoya yerleştirilmiştir.

Ara

Candan gündem okulumuz tarafından hazırlanmış bültenin birinci sayısıdır. Aşağıda verilen linke tıklarsanız bültenin tam haline pdf olarak erişebilirsiniz.

Ekm

Öğrencilerimiz öğretmenlerimizin gözetiminde Cumhuriyet Koşusuna katıldılar. Selahattin Öztürk, Yusuf Çakar, İbrahim Hüseyin, Serkan Durmaz isimli öğrencilerimiz takım olarak

koşuda birinci olarak dereceye girdiler. Bireysel müsabakada ise Serkan Durmaz isimli öğrencimiz ikinci oldu.

Ekm

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından Batman 5. Kitap Fuarına gezi gerçekleştirilmiştir. Gezi kapsamında öğrencilerimiz kendilerine verilen hediye çekleriyle gelişim düzeylerine uygun kitapları satın almışlarlardır.

Ekm

Okulumuz öğretmenleri tarafından Hüseyin Özay İlkokuluna tanıtım amacıyla ziyaret düzenlenmiştir. Bu ziyarerette 4. sınıf öğrencilerine okulumuzun fiziki imanları , manevi değerleri ve başarıları tanıtılmıştır.

May

Öğrencilerin öğrenecekleri hedef dil hakkında daha çok şey öğrenmeleri, hedef dilde kendilerini konuşma, yazma ve kelime pratikleri yaparak daha rahat ifade edebilmeleri hedeflenmektedir. Öğrencilerin şehirlerini tanımaları ve başka bir şehir ya da okuldaki öğrencilere sunmaları amaçlanmaktadır. Bu projede öğrencilerin şehirlerinin krokisini hazırlamaları ve bu krokinin bir maketini hazırlamaları beklenir.

May

Okulumuz öğretmenleri öğrencileri tarafından 40 kavram 40 şair 40 şiir etkinliği düzenlenmiştir. Düzenlenen bu etkinlikle öğrenciler düşünce dünyasını zenginleştirmek amaçlanmıştır. 40 kavram 40 şair 40 şiir etkinliği kapsamında şiir, hitabet , sunuculuk becerilerine katkı sağlayacak çalışmalar yapılmıştır. Öğrencilerimize şiiri sevdirmek ve manevi dünyalarını geliştirmek için okul panolarına önemli şairlerimizin şiirleri yerleştirildi. Öğretmenlerimizin gözetiminde seçilen öğrencilerimiz okulumuzun konferans salonunda şiir dinletisi yaptılar. Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından öğrencilerimizin sunum ve hitabet becerilerini geliştirmek amacıyla sunum becerilerinin geliştirilmesi ve hitabet sunumu yapıldı. Tartışarak anlaşıyoruz münazara etkinliği öğrencilerimiz gruplara ayrılarak gerçekleştirildi.

Nis

Okulumuz öğrecileri ve öğretmenleri tarafından bin aydan daha olan Kadir Gecesinin anlam ve önemini vurgulamak amacıyla etkinlik yapılmıştır. Kuranı Kerim tilaveti yapılan program ilahilerle devam etmiştir. Duaların okunmasıyla program sonlandırılmıştır.

Nis

Batman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi müdür yardımcısı Zeynep Özlem Sevim tarafından peygamber efendimizin eğitim anlayışıyla ilgi öğretmenlere seminer verilmiştir.

Nis

Okulumuzun öğretmenleri ve öğrencileriyle camide sabah namazı buluşması yapılmıştır.

Mrt

Yenilikçi çalışmalar, robotik kodlama, STEM, TÜBİTAK projeleri okulumuzun bilişim labarotuvarında gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okulumuzu şehrimizdeki ilkokullara tanıtmak amacıyla Karatay İlkokuluna öğretmenlerimiz tarafından tanıtım sunumu gerçekleştirilmiştir. Bu sunumda öğrencilere ve velilere okulumuzun fiziki imkanları tanıtılmıştır. Okulumuzun öğrencilerimizin manevi eğitimine verdiği önem özellikle vurgulanmıştır.

Mrt

40 Kavram, 40 ayet, 40 hadis, etkinliklerinden okul program ve tarihine uygun şekilde seçilen etkinliklerden birisi gerçekleştirilmiştir.