BATMAN / MERKEZ - Abdulcelil Candan İmam Hatip Ortaokulu

Nis

OKULUMUZ NİSAN AYI DERGİSİ YAYINLANDI.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

Yazar Mikail OKUMUŞ  öğrencilerimize namazın önemi ile ilgili konferans verdi.kitap imzaladı.hocamiza teşekkür ediyoruz.

Nis

OKULUMUZDA RAMAZAN AYI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER VE SEMİNERLERLE KUTLANDI.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Nis

OKULUMUZDA RAMAZAN AYI BOYUNCA MUKABELE ETKİNLİĞİ YAPILDI.

Nis

Öğretmen ve öğrencilerimizle iftar yemeğinde buluştuk.

Ara

HAFIZLIK YARIŞMALARINDA ÖĞRENCİMİZ RUKİYE  ACAR  İL İKİNCİSİ OLMUŞTUR.ÖĞRENCİMİZİ VE KIYMETLİ AİLESİNİ TEBRİK EDERİZ.EMEĞİ GEÇEN HOCALARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

GENÇ SEDÂ KURAN-I KERİMİ GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA İL 1.Sİ OLDUK

Genç Nidâ Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında" okulumuzu temsil eden 6.sınıf Öğrencisi Şam EL OSMAN il birincisi olmuştur. Emeği geçen hocalarımıza şükranlarımızı sunar; öğrencimize ve velisine teşekkür ederiz.

Tem

2022-2023 Eğitim öğretim yılı sona ermiştir. Öğrencilerimize karneleri ve başarı belgeleri öğretmenlerimiz tarafından dağıtılmıştır.